Komentár k nariadeniu vlády Slovenskej republiky z 25. novembra 1997 č. 337/1997 Z.z.... - Dudík, Dušan
Komentár k nariadeniu vlády Slovenskej republiky z 25. novembra 1997 č. 335/1997 Z.z., ktorým sa v usmerňovaní miezd upravujú kvalitatívne ukazovatele, primeranosť prírastku miezd ku kvalitatívnym ukazovateľom, výška regulačného odvodu, údaje na jeho výpočet, splatnosť odvodu, spôsob jeho úhrady a hodnotené obdobie.