Komentár k zákonu č. 371/1997 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 289/1995 Z.z.... - Minársky, Ján
Zákonom č. 371/1997 Z.z. bol novelizovaný zákon č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty. Novelizácia obsahuje celkom 220 zmien, ktoré sa týkajú 14 paragrafov a prílohy k zákonu. Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona o dani z pridanej hodnoty.