Nové sadzby minimálnych mzdových taríf - Mačuha, Miroslav
Vláda SR dňa 16. decembra 1997 schválila návrh nariadenia vlády SR, ktorým sa mení a dopĺňa nariadenie vlády ČSFR č. 43/1992 Zb. o ustanovení minimálnych mzdových taríf a mzdového zvýhodnenia za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom pracovnom prostredí a za prácu v noci. Výška taríf platná od 1.1.1998. Postup zamestnávateľa pri uplatnení minimálnych mzdových taríf. Charakteristiky tarifných tried.