Zákon č. 11/1998 Z.z. zo 16. decembra 1997, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb....
Novelizácia Obchodného zákonníka zákonom č. 11/1998 Z.z. zo 16. decembra 1997. Novelizované paragrafy Obchodného zákonníka. Dôvodová správa k zákonu č. 11/1998 Z.z.