Zákon č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení zákona č. 471/1992 Zb....
Úplné znenie zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších zákonov a zákona č. 12/1998 Z.z. Dôvodová správa k zákonu č. 12/1998 Z.z., ktorým sa novelizuje zákon o konkurze a vyrovnaní.