Osobitná sadzba dane v roku 1998 - Fekete, Imrich
Príjmy, na ktoré sa vzťahuje osobitná sadzba dane, sú uvedené v par. 36 zákona č. 286/1996 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Zdaňovanie daňových nerezidentov. Zdaňovanie daňových rezidentov. Sadzby dane.