Juraj Borovský: "Sme podkapitalizovaní a prevádzka je v plnom rozsahu závislá od cudzích zdrojov" - Vašina, Peter
Vznik, vývoj, reštrukturalizácia a podnikateľské aktivity Chirana-Prema, a.s. Stará Turá. Vybrané ukazovatele a.s. Chirana-Prema, Stará Turá (Tržby, hospodársky výsledok a priemerná denná cena akcií na BCPB).