Zahraničný obchod SR - Barto, Martin
Z obsahu: Vlaňajšiu stagnáciu dovozu SR spôsobila menová reštrikcia, dovozná prirážka, kvóty i lacnejšia ropa. Dynamiku začína strácať aj slovenský vývoz. Najprv treba transparentnosť, politickú stabilitu a právnu istotu, až potom daňové úľavy.