Strategické ciele rozvoja Železníc Slovenskej republiky do roku 2020 - Čikovský, Miloš
Priority rozvoja rezortu dopravy, pôšt a telekomunikácií. Transformačné kroky v oblasti ŽSR do roku 1998. Strategické ciele ŽSR do roku 2005, 2010 a 2020.