Zdanenie príjmov výkonných umelcov - Fekete, Imrich
Osobitnú kategóriu osôb, na ktoré sa vzťahuje zákon č. 383/1997 Z.z. Autorský zákon, predstavujú výkonní umelci. Zdanenie príjmov výkonných umelcov zo závislej činnosti. Zdanenie príjmov výkonných umelcov v rámci inej samostatnej zárobkovej činnosti. Príjem dosiahnutý za viac zdaňovacích období. Príjem z príležitostnej umeleckej činnosti. Príjmy za umelecké výkony podané v zahraničí. Metódy zdaňovania.