Dlhopisy z II. vlny kupónovej privatizácie a dane - Mäsiarová, Terézia
Podľa zákona č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby v znení neskorších predpisov je dlhopis fondu zaknihovaný cenný papier na meno, ktorý oprávňuje majiteľa na vyplatenie menovitej hodnoty a výnosu tohto dlhopisu. Dlhopis je vrátane jeho výnosu splatný do 31. decembra 2000. Predaj dlhopisu a daň z príjmov. Darovanie dlhopisu. Prechod, resp. dedenie dlhopisu.