Súčasné a očakávané tendencie vo vývoji ekonomík strednej Európy - Oberhauser, Ján Artur
Pokles bulharskej výroby a HDP po roku 1995. Kríza bulharskej ekonomiky a jej riešenie. Potreba daňovej reformy v Bulharsku. Obrovská miera inflácie. Pretrvávajúca vysoká nezamestnanosť. Aktívne saldo zahraničného obchodu Bulharska. Štátny rozpočet.