Spolupráca s Áziou je nevyhnutná odporúčania Johna Naisbitta treba brať s úplnou vážnosťou - Janoška, Juraj
Renesancia priemyslu vysokých technológií (hi-tech) v Ázii. Príklad zmeny Ázie na Taiwane, Singapure a Číne. Nová generácia ázijských žien. Musíme sa pripraviť na storočie draka. (Záver seriálu o ázijských megatrendoch).