Od gigantov v silným satelitom John Naisbitt o paradoxoch globalizácie svetovej ekonomiky
Globalizácia z pohľadu Johna Naisbitta. Rýchle napredovanie rozvojových krajín. Rozloženie obrovských podnikov podmienkou ich prežitia. Prvá časť prejavu Johna Naisbitta na 28. zasadnutí HN clubu. (Pokračovanie v čísle 53).