Malí silnejú, veľkí atomizujú John Naisbitt o prostriedkoch globalizácie svetovej ekonomiky
Nový prostriedok globalizácie - atomizácia veľkých svetových firiem na národné spoločnosti. Americká ekonomika stojí na malých a stredných podnikoch. Tvorba nových podnikov v USA a pracovné príležitosti. Pokrok v telekomunikáciách. Druhá časť prejavu Johna Naisbitta na 28. zasadnutí HN clubu. (Pokračovanie v čísle 54).