Zamestnanosť a základné tendencie na trhu práce v ekonomike Slovenska v roku 1998 - Kárász, Pavol
Predpokladaný vývoj národného hospodárstva SR. Vplyv rozpočtovej politiky na vývoj zamestnanosti. Demografický vývoj a ponuka práce. Vývoj miezd. Zamestnanosť a nezamestnanosť. Dôchodková situácia domácností SR.