Prostredníctvom podporného úverového programu získali malí a strední podnikatelia od októbra 1994 úvery za vyše jeden a pol miliardy korún - Oujezdská, Lena
Najväčšou prekážkou podnikania pre malých a stredných podnikateľov je nedostatok voľného kapitálu. Podporný úverový program (PÚP) ako jedna z foriem riešenia zlej finančnej situácie podnikateľov. Koordinátorom PÚP je od r. 1994 Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP). Využitie prostriedkov PÚP. Výhody podporných programov.