Pri strategickom predaji nestačí dobrá znalosť produktov a obratná argumentácia - Benkovič, Peter
Základné atribúty strategického predaja. Tri fázy procesu strategického predaja. Intuitívnosť slovenských firiem v strategickom predaji.