Spätný prevod nehnuteľností - zdroj príjmov a daňových únikov - Mäsiarová, Terézia
Vzájomná dohoda medzi predávajúcim a kupujúcim o odstúpení od kúpnej zmluvy je najčastejšie sa vyskytujúcim prípadom spätného prevodu nehnuteľností. Výhody, ktoré poskytuje transakcia spätného prevodu nehnuteľností. Zrušenie zmluvy súdnou cestou. Skutočný spätný prevod.