Účtovanie organizácií v neziskovom priestore - Laszová, Viera
Schválením zákona č. 213/1997 Z.z. o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa vytvoril legislatívny rámec pre nový typ neziskovej organizácie. Prehľad typov organizácií tvoriacich neziskový sektor. Vedenie účtovníctva neziskových organizácií. Účtovanie v sústave jednoduchého a podvojného účtovníctva.