On-line finančné služby sú pre "kamenné" banky šancou aj hrozbou - Matyáš, Jaroslav
Tradičné bankové domy pod tlakom konkurencie. Náročnosť investícií do informačných technológií. Komunikácia klienta s bankou prostredníctvom internetového prehliadača - tzv. "browser banking."