Menový program Národnej banky Slovenska na rok 1998 - Masár, Vladimír
Banková rada NBS pravidelne hodnotí výsledky bežného roka v oblasti ekonomického a menového vývoja SR - menový vývoj v roku 1997 a stanovuje základné zámery menového vývoja pre nadchádzajúci rok - menový program NBS na rok 1998.