Cenné papiere ako alternatíva k sporeniu - Baka, Maroš
Vklady do bankových inštitúcií, ako najmenej rizikové operácie s priemerne malým ziskom. Investovanie ako využitie peňažných prostriedkov s výsledkom zvýšenia kapitálu.