Úspory obyvateľstva v procese transformácie slovenskej ekonomiky - Belás, Jaroslav
Úspory obyvateľstva ako významný makroekonomický ukazovateľ predstavujú odloženú spotrebu obyvateľstva a zároveň významný zdroj pre poskytovanie úverov podnikateľskej sfére. Teoretické východiská. Vývoj úspor obyvateľstva. Kvantitatívne zmeny v oblasti úspor.