Doprastav sa chce zamerať aj na budovanie cestných tunelov - Zverková, Daniela
Hospodárenie Doprastavu, a.s. Bratislava za rok 1997 (celkové tržby, výkony, hospodársky výsledok). Doprastav kladie dôraz na cesty a diaľnice. Stručne z histórie. Privatizácia podniku. Investície do modernizácie Doprastavu.