Asociácia bánk prekročila európsky prah - Marenčík, Miroslav
Piaty rok pôsobenia Asociácie bánk ako samostatného subjektu združujúceho na dobrovoľnej báze predovšetkým komerčné banky. Základná filozofia. Zahraničné kontakty a medzinárodná spolupráca. Činnosť odborných komisií. Výhľad do budúcnosti.