Pristúpenie Slovenskej republiky k Ministerskej deklarácii o obchode s produktmi informačných technológií
Členské krajiny WTO vypracovali na Ministerskej konferencii Svetovej obchodnej organizácie v Singapure v r. 1996 Ministerskú deklaráciu o obchode s produktmi informačných technológií (ITA). Pristúpenie Slovenska k Deklarácii. Listina ITA Slovenskej republiky predstavuje záväzok znižovania cla od 1.1.1998 pre všetky predmetné výrobky. Výhody pristúpenia k Deklarácii.