Aj na trhu dlhopisov sa na Slovensku prejavuje nízka likvidita - Kováčik, Juraj
Dlhopis ako atraktívny variant bankového úveru pre emitenta a bezpečná investícia pre investora. Členenie dlhopisov podľa výnosu, rizika a daňového postavenia. Obchodovanie s dlhopismi. Porovnanie vybraných dlhopisov na slovenskom kapitálovom trhu.