Bilancia na pozadí piateho výročia Poštovej banky myšlienky, postrehy a analýzy jej prezidenta Ing. Milana Lônčíka - Lônčík, Milan
Poštová banka si pripomenula piate výročie svojho vzniku. Silný vzostup základných ukazovateľov. Inovácia produktovej základne a služieb. Filozofia vzostupu. Vzťah k hlavným akcionárom. Náčrt budúcnosti Poštovej banky.