Analýza banky - Veresová, Eleonóra
Charakteristika súčasného stavu banky s využitím: delfského dotazníka, portfóliovej analýzy, metódy PIMS, poradcu. Analýza interného prostredia: SWOT analýza, skúsenostná analýza, plánovacia analýza. Analýza externého prostredia: hodnotenie situácie odvetvia, profil odvetvových zdrojov, metóda ABC. Stav banky. Alternatívny scenár vývoja.