Kancelária v horách Colorada... John Naisbitt o význame spojenia v globálnej ekonomike
Význam telekomunikácií vo svetovej globalizácii. Príklad Európskych telekomunikácií a vlastnej firmy Johna Naisbitta. Princíp fungovania globálnych firiem s jedným človekom. Budúcnosť patrí diferenciácii a segmentácii trhu. Tretia časť prejavu Johna Naisbitta na 28. zasadaní HN clubu. (Pokračovanie v čísle 55).