Veľká perspektíva pre Áziu John Naisbitt : globalizácia - zelená pre etniká
Svetová sieť zahraničných Číňanov a jej vplyv na ekonomiku krajín. Revolúcia v telekomunikáciách. Menová kríza v Ázii. Záverečná časť vystúpenia Johna Naisbitta na 28. zasadnutí HN clubu.