Tendencie v ekonomickom vývoji krajín Latinskej Ameriky - Oberhauser, Ján Artur
Industrializácia Latinskej Ameriky. Inflácia v juhoamerických štátoch. Menová politika Brazílie. Hospodárska aktivita Argentíny. Závislosť krajín Južnej Ameriky na zahraničnom kapitále.