V očakávaní asymetrického šoku euro dostane úlohu akcelerátora integračných posunov v EÚ - Valach, Vladimír
Prednáška francúzskeho experta Jeana Boissonnata na tému euro a Európa. Podmienky zavedenia spoločnej európskej meny. Očakávaný vzťah medzi eurom a americkým dolárom. Zavedenie eura zníži nezamestnanosť.