Firemný automobil z hľadiska daňových výdavkov - Fekete, Imrich
Uplatňovanie daňovo uznaných výdavkov v súvislosti s používaním firemného automobilu. Daňové odpisovanie automobilu. Výdavky na automobil pri pracovnej ceste. Automobil používaný na služobné a súkromné účely. Automobil prenajatý zamestnancovi. Prenájom automobilu.