Štrajky - Šporer, Peter
Z obsahu: Štrajková hrozba síce odborárom pomohla, ale možno len naoko. Odborári so štrajkami rátajú, zatiaľ však údajne na ne čas nedozrel. V USA sú štrajky ako forma nátlaku čoraz menej efektívne. Ivan Saktor: Verejnosť musíme presvedčiť o korektnosti našich krokov. Slovenskí odborári sledujú nemecký model.