Nová úprava kolektívneho investovania
Návrh zákona o kolektívnom investovaní - spresňuje jeho definíciu - zhromažďovanie peňažných prostriedkov od verejnosti na základe verejnej výzvy, investovanie týchto peňažných prostriedkov na finančnom trhu. Sprísnenie podmienok pre vznik subjektu kolektívneho investovania (budú to otvorené podielové fondy, peňažný otvorený podielový fond, realitný uzavretý podielový fond, otvorená investičná spoločnosť, uzavretá investičná spoločnosť). Návrh zákona o kolektívnom investovaní v SR zlúčiteľný s legislatívou v štátoch EÚ a OECD.