Kolektívne vyjednávanie - niekoľko odporúčaní
Niektoré upozornenia a odporúčania v záujme vhodných podmienok pre kolektívne vyjednávanie na základe zákona č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní. Obsah kolektívnej zmluvy. Záväznosť kolektívnej zmluvy. Postup pri uzatváraní kolektívnej zmluvy. Ako viesť kolektívne vyjednávanie. Nedostatky formálnej stránky KZ.