Uvoľnenie menovej politiky pri expanzii verejného sektora by ďalej prehĺbilo nerovnováhu v hospodárstve SR - Suďa, Pavol
Marec 1998 - prvé stretnutie Slovenského ekonomického fóra. Finančná (ne)disciplína slovenských podnikov. Úvery, úrokové miery, podnikatelia. Politika NBS a fiškálna politika vlády. Neplatiči úverov. Potreba efektívneho zákona o konkurze. Miera inflácie. Deregulácia cien. Výhody stabilnej menovej politiky.