Plastika, a.s. Nitra - analýza spoločnosti vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti Plastika, a.s. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.