Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 202/1995 Z.z. z 20. septembra 1995...
Úplné znenie zákona NR SR č. 202/1995 Z.z. z 20. septembra 1995 Devízový zákon a zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, v znení zákona č. 45/1998 Z.z. Dôvodová správa k novele devízového zákona.