Zákon o zdravotnom poistení s komentárom - Kontšeková, Zuzana
Úplné znenie zákona NS SR č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a o zriaďovaní rezortných, odvetvových, podnikových a občianskych zdravotných poisťovní v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 332/1997 Z.z., s komentárom.