Zákon o nemocenskom poistení s komentárom - Kontšeková, Zuzana
Úplné znenie zákona č. 54/1956 Zb. o nemocenskom poistení zamestnancov v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 154/1997 Z.z., s komentárom.