Riadenie zásob vo firme - Konvit, Milan
Význam riadenia zásob vo firme. Zjednodušenie spôsobu sledovania zásob, riadenia objednávok, riadenia nákupu zásob. Veľkosť zásob, okamihy doplňovania. Výpočet ročnej spotreby skladovej položky. Ročné náklady na objednávanie. Ročné náklady na skladovanie. Závislosť nákladov od objednávaného množstva. Určenie optimálneho množstva na objednávku. Metóda riadenia zásob. ABC analýza.