Výsledky prieskumu hovoria o slabej pozícii regionálnych médií a nekoncepčnom vývoji trhu - Babitzová, Eva
Mediálny prieskum Národného centra mediálnej komunikácie. Slabá konkurencia regionálnych denníkov. Nekoncepčnosť rozhlasového trhu. Diferencovanosť regiónov z hľadiska sledovanosti a rozšírenosti jednotlivých médií.