V rámci programu mikropôžičiek poskytujú tri slovenské regionálne poradenské a informačné centrá aj poradenské služby - Košťálová-Mošková, Mária
Mikropôžičkový fond ako forma podpory malých a stredných podnikateľov. Aktuálne problémy živnostenského podnikania. Nevyhnutnosť doriešenia právnych úprav živnostenského podnikania.