Prebuduj svoj podnik už dnes, aby si uspel v ekonomike zajtrajška - Sedlák, Mikuláš
Podniky a podnikanie v procese utvárania tretej vlny civilizácie. Stratégia a dezintegrácia podniku. Hlavné zmeny rozvoja organizačných štruktúr podnikov. Rast vnútornej demokracie v podnikoch.