Výkon kontroly daní pri neexistencii účtovnej evidencie a pri nespolupracovaní - Burák, Emil
Charakteristika špeciálnych právomocí a kompetencií, ktorými je vybavený správca dane v prípade odmietnutia spolupráce, resp. nespolupôsobenia daňových subjektov pri daňovej kontrole. Situácie, kedy daňový úrad použije nepopulárne opatrenia.