Prehľad o peňažných tokoch cash-flow - Juríková, Renáta
Prax si vyžiadala potrebu zobrazenia pohybu peňazí za určité obdobie v prehľadnej forme. Jednou z foriem zobrazenia pohybu peňazí je prehľad o peňažných tokoch (cash flow), ktorý sa zostavuje podľa opatrenia č. 65/277/1993. Týmto opatrením sa ustanovuje obsah prílohy tvoriacej súčasť účtovnej závierky podnikateľov. Zostavovanie prehľadu o peňažných tokoch. Príklady. Súvaha. Výkaz ziskov a strát.