Trhy juhovýchodnej Ázie môžu byť pre našich podnikateľov zaujímavé najmä v energetike a strojárstve - Oujezdská, Lena
Obchodná misia Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (SOPK) v Indonézii, na Filipínach a v Singapure - ciele misie. Snaha o rozšírenie vzájomných obchodných vzťahov, hľadanie nových obchodných partnerov a zakladanie spoločných podnikov. Záujem o slovenský krištáľ, strojárske výrobky. Príprava rokovaní o investičných možnostiach.